top of page
Search

Kesäsomettajan kuudes ja viimeinen päivä

Perjantaiaamu ja viimeisiä viedään. Kaksi viikkoa Ykkösakselin kesäsomettajana melkein takana ja aika on mennyt nopeasti. Olen käynyt muutamilla retkillä ja toimistollakin on oltu. Parhaiten mieleen ovat jääneet keskiviikon OKRA -messujen avauspäivä ja Karjalohjan venesatama, jossa kävimme kylttiretkellä. Toki jokainen kohde retkillä on ollut ainutlaatuinen.

Karjalohjan venesatama

Olen myös pohtinut, miten toisin Leader -toimintaa ja Ykkösmassia lisää varsinkin nuorten tietoon. Mielestäni Ykkösmassia pitäisi mainostaa paikoissa, joissa nuoret viettävät aikaa. Esimerkiksi nuorisotiloissa ja urheiluseuroissa. Oppilaskunnan hallitukset kouluissa ovat hyviä pohtimaan rahoituksen kohteita. Nuorille kannattaa mainostaa lyhyesti eikä mikään saisi olla liian monimutkaista tai vanhanaikaista. Ilmaisutapaa kannattaa miettiä eihän aikuisetkaan jaksa keskittyä mihinkään tylsältä kuulostavaan. Hankkeista voisi antaa nuorille myös esimerkkejä, jos vaikka sattuisi juuri itselle sopiva idea.


OKRA -messuilla

Kesäloma on puolivälissä ja minulla on luvassa lomailua Itä-Suomessa ja myös Salossa. Mopolla tulee varmasti ajettua paljon ja kavereita nähtyä.


Haluaisin kiittää lopuksi kaikkia Ykkösakselin työntekijöitä ja kaikkia ihmisiä, jotka ovat olleet mukana retkillä ja messuilla. Kaksi viikkoa somettajana olivat mukavia mukavien ihmisten ansiosta.

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page