top of page
Search

Erilainen yrityskierros

Toisen viikon ensimmäinen päivä kului yrityskierroksen parissa. Kohteina olivat Nuuksion Taika ja St. Paul's Sound. Yritysten toiminta on varsin erilaista toisiinsa verrattuna, mikä teki päivästä varsin kiintoisan. Oli mukava saada tietää näinkin erilaisista yrityksistä ja niiden toiminnasta.


Ensimmäisenä vierailimme Nuuksion Taika -nimisessä yrityksessä, joka järjestää erilaisia erilaisia juhlia ja retkiä lähellä Nummelaa. Yritys on juuri avannut uuden juhlatilan nimeltä Wäinölä. Ykkösakseli on ollut mukana juhlatilan rahoituksessa. Wäinölässä järjestetään teemallisia pitoja. Wäinölässä järjestetään tällä hetkellä Kalevala-, Viikinki- ja Talonpoikaispitoja. Itse rakennus on tunnelmallinen itseveistetystä hirrestä rakennettu talo, jonne mahtuu 45 vierasta neljän pöydän ääreen. Pidoista riippuen voi lautasten tilalla olla puu levy syömisalustana. Tilassa on avotakka, joka lisää tunnelmaa varsinkin viileinä iltoina. Rakennus on hyvin valaistu, vaikka lähes kaikki moderni tekniikka on piilotettu näkyvistä. Wäinölä on erittäin tunnelmallinen ja kiinnostava kohde, mikä tuottaa vierailijalle unohtumattoman elämyksen.


Toinen päivän kohteista oli musiikkikauppa St. Paul's Sound. Nummelassa sijaitseva yritys erikoistuu äänentoistolaitteisiin ja kaiuttimiin, mutta myös soittimet ja kaapelointi kuuluvat kattavaan, noin 9000 eri tuotteen valikoimaan. St. Pauls Sound on toiminut jo vuodesta 1990. Ykkösakselin avustuksella myymälään hankittiin kalusteita ja lava, johon voi laittaa esimerkiksi rumpusetin esille. St. Pauls Sound on tunnettu sekä kattavasta valikoimastaan, että korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Osaava henkilökunta löytää kaikille sopivat laitteet, vaikka asiakas ei tietäisi mitään äänentoistosta. Lisäksi St. Pauls Sound osaa mukautua ajan vaatimuksiin. Näin korona-aikana äänentoistolaitteiden myynti väheni, mutta striimaustarvikkeiden tarve kasvoi. Niinpä yritys hankki uusia tuotteita valikoimaan. St. Pauls Sound on energinen ja asiantunteva yritys, josta jokainen löytää haluamansa.





26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page